Τα Έργα μας

Τα Έργα μας
Τα έργα που έχει στο ενεργητικό της η MAVRIDIS LIFT, καλύπτουν όλους τους τύπους κτιρίων, όπως: κατοικίες, επαγγελματικά κτίρια, εταιρείες, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, καταστήματα, πολιτιστικά κέντρα, σχολικές μονάδες, αθλητικές εγκαταστάσεις κ.α. Η πολυετής μας πείρα στους ανελκυστήρες, μας έχει επιτρέψει να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις ιδανικές λύσεις ακόμα και για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Τα παρακάτω έργα αποτελούν ένα μικρό δείγμα από το σύνολο των έργων που έχει αναλάβει η εταιρεία μας
κατά τη διάρκεια της πολυετούς λειτουργίας της.
Πανοραμικός Εξωτερικός Ανελκυστήρας

Πανοραμικός Εξωτερικός Ανελκυστήρας

Σε μια 4όροφη πολυκατοικία στο Πέραμα, που δεν μπορούσε να μπει εσωτερικός ανελκυστήρας, τοποθετήσαμε έναν εξωτερικό πανοραμικό ανελκυστήρα στο πλαίσιο ανακατασκευής της συγκεκριμένης πολυκατοικίας.

Πανοραμικός Εσωτερικός Ανελκυστήρας

Πανοραμικός Εσωτερικός
Ανελκυστήρας

Σε κατάστημα λιανικής, στον Πειραιά, με κομψό εσωτερικό design επιλέξαμε να τοποθετήσουμε εσωτερικό ανελκυστήρα πανοραμικού τύπου για μια πιο ολοκληρωµένη εµπειρία των πελατών.

Ανελκυστήρας Σκάλας Εξυπηρέτησης ΑμεΑ

Ανελκυστήρας Σκάλας Εξυπηρέτησης ΑμεΑ

Για την πιο εύκολη πρόσβαση των ατόμων ΑμεΑ, στην είσοδο ξενοδοχείου στον Πειραιά, τοποθετήσαμε Ανελκυστήρα σκάλας με πολυθρόνα.

Εξωτερικός Ανελκυστήρας

Εξωτερικός Ανελκυστήρας
Προσώπων Κλειστού Τύπου

Σε νεόδμητη πολυκατοικία στη Σαλαμίνα που δεν διαθέτει εσωτερικό φρεάτιο για τοποθέτηση ανελκυστήρα εντός του κτιρίου, εγκαταστήσαμε εξωτερικό αναβατόριο κλειστού τύπου, με πάνελ αλουμινίου και δυνατότητα πραγματοποίησης δύο στάσεων για τη μεταφορά των χρηστών.

Κινηθείτε απροβλημάτιστα με την εμπειρία και την αξιοπιστία της MAVRIDIS LIFT!