Πιστοποίηση Ανελκυστήρων: Πόσο ασφαλείς νιώθετε όταν μετακινείστε;
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Εμφανίσεις: 1499

Πιστοποίηση Ανελκυστήρων: Πόσο ασφαλείς νιώθετε όταν μετακινείστε;

Το αίσθημα της ασφάλειας αποτελεί βασική προϋπόθεση του ευ ζην για όλους τους ανθρώπους. Αποκτά ιδιαίτερη σημασία μάλιστα, όταν η ασφάλεια έχει να κάνει με τη μετακίνηση ενός χρήστη με ένα ασανσέρ, το οποίο δεν γνωρίζει αν η λειτουργία του ανελκυστήρα φέρει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Αν δηλαδή η εγκατάσταση και η μετέπειτα συντήρησή του ακολουθεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες ελέγχου και αν πραγματοποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με αποτέλεσμα να διασφαλίζεται η απροβλημάτιστη μετακίνηση και η ηρεμία του εκάστοτε χρήστη.

Η Πιστοποίηση Ανελκυστήρων στην Ελλάδα

Σύμφωνα με έγκυρες έρευνες, στην Ελλάδα είναι εγκατεστημένοι περίπου 450.000 ανελκυστήρες, εκ των οποίων περίπου το 50% μεταφέρουν καθημερινά πολλές χιλιάδες χρήστες, χωρίς να φέρουν τα πιστοποιητικά που ορίζονται από τον νόμο, ούτε να ακολουθούν συγκεκριμένα πρότυπα συντήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί σημαντικά τα περιστατικά ατυχημάτων, όπως αυτό του αναίτιου εγκλεισμού χρηστών εντός του θαλάμου των ανελκυστήρων και των βραχυκυκλώσεων. 


Πρότυπο Πιστοποίησης ISO 9001 

Στο πλαίσιο της πιστοποίησης της ποιότητας και της παρεχόμενης ασφάλειας ενός ανελκυστήρα, η εγκατάσταση και η συντήρησή του πρέπει να ακολουθεί  την ισχύουσα νομοθεσία αλλά και συγκεκριμένα πρότυπα, γεγονός που εξακριβώνεται από ιδιωτικούς φορείς ελέγχου. 

Το πρότυπο ποιότητας ISO-9001 πιστοποιεί ότι ένας εγκατεστημένος ανελκυστήρας ακολουθεί ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας, το οποίο στον κλάδο των ανελκυστήρων σημαίνει ότι ακολουθεί συγκεκριμένες διαδικασίες αναφορικά με το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη συναρμολόγηση, τη μελέτη εγκατάστασης και τις μεθόδους ελέγχου και δοκιμών του.


Η ασφάλεια των χρηστών σε πρώτο πλάνο! 

Στη MAVRIDIS LIFT φροντίζουμε για την άνετη και απροβλημάτιστη μετακίνηση των χρηστών μας, παρέχοντας πάντα πιστοποιημένη ασφάλεια στους ανελκυστήρες που εγκαθιστούμε ή αναλαμβάνουμε τον έλεγχο και τη συντήρησή τους, με αποτέλεσμα να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Για όλους τους τύπους ανελκυστήρων η MAVRIDIS LIFT από το 2006 διαθέτει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001.

Έχοντας προτεραιότητα να προσφέρουμε κορυφαία αξιοπιστία εφάμιλλη της εδώ και σχεδόν 50 χρόνια πορείας μας στο χώρο των ανελκυστήρων, παρέχουμε εγγύηση 10 ετών σε κάθε νέα εγκατάσταση ανελκυστήρα ή ανυψωτικού μηχανήματος που τοποθετούμε σε πολυκατοικίες και επαγγελματικά κτίρια, με βάση τα νέα πρότυπα ΕΝ 81-20 & ΕΝ 81-50 ΙΙ.  

Εξασφαλίζουμε όλες τις πιστοποιήσεις που χρειάζεται ο ανελκυστήρας από ανεξάρτητους φορείς ελέγχου, αναλαμβάνοντας την διαδικασία καταχώρησής του στα μητρώα του δήμου και επιλέγουμε πάντα επώνυμα εξαρτήματα που αντέχουν στο χρόνο, με σεβασμό στον πελάτη, τις ανάγκες και τις εξατομικευμένες λύσεις που χρειάζεται, με 24ωρη υποστήριξη όλο το χρόνο!