45 χρόνια εμπειρίας

Ανελκυστήρες από το 1973
Η επιχείρησή μας, η οικογένειά μας

Εδώ και 45 χρόνια, δραστηριοποιούμαστε με επιτυχία στον χώρο της εγκατάστασης, επισκευής, εκσυγχρονισμού και συντήρησης παντός τύπου ανελκυστήρων, συστημάτων ΑμΕΑ και ανυψωτικών μηχανημάτων. Έχουμε πάντα ως γνώμονα, τον άνθρωπο, την ποιότητα ζωής, την τεχνολογική εξέλιξη και την πιστοποιημένη ασφάλεια.

Επενδύοντας σε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, εδρεύουμε σε σύγχρονο βιοκλιματικό κτίριο, επανδρωμένο με το πλέον εξειδικευμένο προσωπικό. Στον σύγχρονο εκθεσιακό μας χώρο, θα δείτε εγκατεστημένους όλους τους τύπους ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων. Μέσα από μία ευρεία γκάμα επιλογών, μπορείτε να διαλέξετε το σχέδιο και την επένδυση, που ταιριάζει στην αισθητική και τις ανάγκες σας.

Η εταιρεία MAVRIDIS LIFT κατέχει σήμερα σημαντική θέση στον κλάδο των ανελκυστήρων, έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 3.000 κτίρια – πελάτες. Με έδρα το Πέραμα, εξυπηρετεί για εγκαταστάσεις, επισκευές εκσυγχρονισμούς και συντηρήσεις ασανσέρ, σε όλη την Αττική και τους όμορους νομούς, ενώ σε μεγάλα project το σύνολο της χώρας.

 

Η Ιστορία μας

Ξεκίνησε η πρώτη μας ενασχόληση με το αντικείμενο των ανελκυστήρων.

Δημιουργήθηκε η "Αφοί ΜΑΥΡΙΔΗ Ο.Ε." από τους Μιχαήλ, Ιωάννη & Αντώνιο Μαυρίδη με αντικείμενο την εγκατάσταση & συντήρηση ανελκυστήρων, με έδρα στο Κερατσίνι.

Αρχίζει σταδιακά η ένταξη στην εταιρεία, της β' γενιάς των μετόχων και η εταιρεία μετονομάζεται σε "Μιχ. Μαυρίδης & ΣΙΑ Ο.Ε.".

Μετεγκατάσταση της εταιρείας σε νέο ιδιόκτητο κτήριο στο Κερατσίνι.

Η επιχείρηση αποκτά τη σημερινή της εταιρική μορφή, με διακριτικό τίτλο "MAVRIDIS LIFT".

Μετεγκατάσταση της εταιρείας στη νέα έδρα, Λεωφ. Δημοκρατίας 429, Νέο Ικόνιο – Πέραμα, σε νεόδμητο ιδιόκτητο κτίριο 1.300 τ.μ.

Η εταιρεία μετονομάζεται σε "Ανελκυστήρες Μαυρίδη Ο.Ε.", με τον διακριτικό τίτλο "MAVRIDIS LIFT".

Ανοίγει νέο κατάστημα στη Σαλαμίνα, Λεωφ. Σαλαμίνας 128.