Η εταιρεία

Η MAVRIDIS LIFT δραστηριοποιείται από το 1973 στον κλάδο των ανελκυστήρων, έχοντας εγκαταστήσει σε όλη την Ελλάδα ανελκυστήρες παντός είδους.

Με βασικό γνώμονα την ασφάλεια στη μετακίνηση, το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας στοχεύει συνεχώς στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη, παρέχοντας υπηρεσίες 365 ημέρες το χρόνο.

Η εταιρία εδρεύει από το 2015 σε σύγχρονο ιδιόκτητο κτίριο 1.300 τ.μ. το οποίο διαθέτει ολοκληρωμένο εκθεσιακό χώρο καθώς και διαφορετικούς τύπους ανελκυστήρα σε λειτουργία.

​Μέσα από μία επιτυχημένη πορεία 40 και πλέον ετών, η εταιρεία MAVRIDIS LIFT κατέχει σημαντική θέση στον κλάδο των ανελκυστήρων, έχοντας εγκαταστήσει σε όλη την Ελλάδα ένα πλήθος ανελκυστήρων μεγαλύτερο των 3000.

Η πρώτη ενασχόληση με το αντικείμενο των ανελκυστήρων ξεκίνησε μόλις το 1969 και στη συνέχεια το 1973 δημιουργήθηκε η "Αφοί ΜΑΥΡΙΔΗ Ο.Ε." από τους Μιχαήλ, Ιωάννη & Αντώνιο Μαυρίδη με αντικείμενο την εγκατάσταση & συντήρηση ανελκυστήρων.

Το 1986 ξεκινά σταδιακά η ένταξη στην εταιρεία της β' γενιάς των μετόχων και η εταιρεία μετονομάζεται σε "Μιχ. Μαυρίδης & ΣΙΑ Ο.Ε.".

Το 2007 η επιχείρηση αποκτά τη σημερινή της εταιρική μορφή, ενώ παράλληλα διαβλέποντας τις τάσεις της αγοράς, επεκτείνεται ενεργά στην απόσυρση, ανακαίνιση & ανακύκλωση των παλαιών ανελκυστήρων καθώς και τοποθέτηση συστημάτων Α.Μ.Ε.Α.

Έχοντας εξ αρχής ως γνώμονα την ποιότητα, την τεχνολογική εξέλιξη καθώς και την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των πελατών μας, πιστεύουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.

Το 2015 έγινε η μετεγκατάσταση στη νέα έδρα, επί της Λεωφ. Δημοκρατίας 429, Νέο Ικόνιο – Πέραμα, σε νεόδμητο ιδιόκτητο κτίριο 1.300 τ.μ.

Το 2016 η εταιρεία μετονομάζεται σε "Ανελκυστήρες Μαυρίδη Ο.Ε." με διακριτό τίτλο "MAVRIDIS LIFT"


teamML 1